screenshot
TEŠKAŠKI ZAZIVAČ

VIDEO: BRUTALNA SNAGA U TRENINGU Pogledajte kako se najstrašniji čovjek na svijetu priprema za okršaj sa Stipom Miočićem!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2017. 18:27

Teško je pronaći MMA fanova kojeg nije impresionirao Francis Ngannou, idući UFC-ov teškaški izazivač. U kratkom vremenu je od amatera došao do izazivača prvaka svijeta, a sve to kombinacijom rada i talenta, piše Fightsite.

Ngannou je došao u Francusku iz Kameruna u potrazi za boljim života, a jedno od mjesta gdje ga je pokušao pronaći bila je boksačka dvorana. Jedino je bio “problem” to što je Ngannou umjesto u boksačku ušao u MMA dvoranu, bez da je znao išta o tom sportu. U početku je i trenirao samo boks, kakva mu je bila namjera, no njegov je trener vrlo brzo prepoznao potencijal i uputio ga na kompletni MMA treninga.

Danas je Francis Ngannou najstrašniji čovjek na svijetu i čovjek koji je po mnogima favorit za savladati Stipu Miočića i uzeti mu teškaški naslov UFC prva svijeta. Kao što smo rekli, do toga je došao kombinacijom rada i velikog talenta. Možemo tako biti sretni da u današnje vrijeme gotovo svatko ima kvalitetnu kameru pa tako imamo ispred sebe kompilaciju najboljih snimki s treninga ovog sjajnog borca. Pa pogledajte!

Linker
05. svibanj 2024 01:52