Screenshot: Twitter
TO MU NIJE TREBALO

VIDEO: CONOR MCGREGOR IZAZVAO KAOS U NEW YORKU Žuta minuta slavnog borca koji je podivljao: Stolcem ozlijedio kolegu, pa je završio u pritvoru?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2018. 23:31

Unatoč najavama kako se neće pojavljivati na UFC 223 eventu, Conor McGregor je danas pristigao u New York s povećom pratnjom te je odmah uzrokovao nerede u Barclays Areni, gdje je netom prije toga završilo medijsko druženje, piše Fightsite.hr.

Prvi je nešto o ovome iznio Ariel Helwani, koji nije bio prisutan na mjestu gdje je došlo do nereda, no vijesti su odmah došle do njega.

On je saznao kako se Conor McGregor s društvom pojavio u dvorani te kako je pokušavao doći do nekog od borac koji su je napuštali, nakon što su završili s medijskim obavezama. Došli su do kombija u kojem su bili neki borci, udarali su po staklu, a došao je i do informacija kako su letjele stolice. Također, dodao je kako je u svemu došlo i do ozljede borca Michaela Chiese. Nerede su morali smiriti pripadnici osiguranja, nakon čega su McGregor i njegovi ljudi iz pratnje napustili dvoranu i ušli u vozilo koje ih je čekalo.

Malo nakon toga pojavio je i video koji je snimila borkinja Felice Herrig, a kasnije su ga prenijeli i ostali mediji. Na njemu se vidi grupu ljudi, među kojima je i McGregor, kako razbacuju stvari po dvorani, a McGregor nekome viče da izađe. Kako saznajemo, to je vikao Khabibu Nurmagomedovu, koji se već nalazio u kombiju. Vrlo brzo je video na kojem se vide postupci postao javan.

Vrlo brzo saznali smo i do kakve je ozljede došlo. Kako je rekao trener Michaela Chiese, njegov borac je doživio posjekotine na licu, od stakla koje je doletjelo, ali trenutno se ne zna koliko je njegova ozljeda ozbiljna.

Trenutno znamo toliko, iako su se pojavile i neke informacije kako je McGregor priveden u policiju. No, one su se pojavile samo na nekim Twitter objavama te ne možemo biti sigurno koliko tu može biti istine. Pogledajte još jedan video na kojem vidimo McGregora i njegovo društvo, kao i video snimljen iz obližnjeg ugostiteljskog objekta, na kojem vidimo spomenuto društvo kako odlazi u vozilo koje ih je čekalo.

Linker
04. svibanj 2024 20:01