Screenshot: Instagram
OSTALO MANJE OD DVA MJESECA

VIDEO: CRO COP IZGLEDA KAO U NAJBOLJIM DANIMA, A POGLEDAJTE U KAKVOJ JE FORMI NJEGOV PROTIVNIK PRED VELIKI REVANŠ 'Ovdje se događa sva magija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2018. 23:20

Iako je u dvorani zapravo već neko vrijeme, Roy Nelson je prije nekoliko dana službeno potvrdio da je krenuo s pripremama za svoj revanš s Mirkom Filipovićem koji će se održati na Bellator 200 priredbi, prenosi Fight Site.

“Trening kamp je počeo danas! Jeste li uzbuđeni za Bellator 200?”, napisao je Nelson putem Instagrama uz video s isječcima iz njihove prve borbe s UFC -a 137.

“Big Country” je također objavio snimke s treninga na kojima s trenerom vježba ručne tehnike na fokuserima.

This is where the magic happens!

A post shared by Roy Nelson (@roynelsonmma) on

“Ovdje se događa sva magija”, napisao je uz jedan video.

Nelson je 2011. u prvom susretu s Cro Copom slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi. No teškaš posljednjih godina ne djeluje previše impresivno i već dugo nije uspio povezati dvije pobjede. Posljednji nastup odradio je u veljači na Bellator 194 priredbi gdje je odlukom poražen od Matta Mitrionea.

Get after it! What makes you get after it?

A post shared by Roy Nelson (@roynelsonmma) on

Cro Cop s druge strane nikad nije izgledao bolje. Hrvatski borac uživa u nizu od čak osam pobjeda, koje uključuju osvetu Gabrielu Gonzagi i osvajanje Rizinovog Grand Prixa u Japanu.

Revanš Filipovića i Nelsona održat će se 25. svibnja u Londonu.

Camp started today! Are you excited for @bellatormma 200 ?

A post shared by Roy Nelson (@roynelsonmma) on

Linker
27. travanj 2024 23:01