Foto: Boris Kovacev/ CROPIX
OBJAVIO NA FACEBOOKU

VIDEO: CRO COP JE JEDNOSTAVNO NEUNIŠTIV Nepunih mjesec dana nakon operacije još žešće se bacio na intenzivne treninge

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2018. 10:05

Nakon što smo jučer vidjeli kako se Mirko Filipović spustio u dvoranu i krenuo raditi s utezima, već danas je otišao korak dalje. Uz pomoć Stipe Drviša, bacio se na zgibove, što je fanovi otkrio putem videa objavljenog na Facebooku.

Mirko Filipović operaciju koljena imao je prije manje od mjesec dana i naravno da još uvijek ne smije raditi vježbe kojima bi radio ikakav pritisak na lijevu nogu. Na nju još uvijek niti ne staje, ali mu je Stipe Drviš pomogao putem kroz dvoranu, kao i kod stajanja na klupu preko koje se popeo na spravu.

Kao što smo već ranije pisali, Filipović se nada u potpunosti se oporaviti do jeseni, za kada vjeruje da bi mu Bellator mogao dati još jednu šansu boriti se protiv Roya Nelsona, nakon što je bez borbe 25. svibnja ostao upravo zbog navedene ozljede.

U međuvremenu će se, kao što vidimo, pobrinuti da mu mišići i zglobovi, koji ne utječu direktno na koljeno, ne dobiju previše odmora te da što spremni dočeka priliku kada se bude ponovno mogao posvetiti punom treningu.

Linker
28. travanj 2024 07:42