Screenshot
TEST ZA GLADIJATORE

VIDEO: CRO COP OTKRIO KOJI MU JE NAJDRAŽI TRENING I POZVAO SVE DA PROBAJU OVO PONOVITI 'Čitav trening bi na kraju trebao trajati oko 40 minuta'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2018. 22:56

Mirko Filipović naporno trenira ususret još uvijek nepotvrđenom nastupu na novogodišnjoj RIZIN-ovoj priredbi u legendarnoj Saitami. No, Cro Cop neovisno o tome što nastup nije siguran, svakodnevno brusi formu u svojoj dvorani u zagrebačkim Gajnicama.

U utorak je objavio video svog najdražeg treninga snage i izdržljivosti. Ne samo da je objavio video, nego u pismenom obliku otkrio koje sve vježbe tijekom tog treninga i radi. Ovakav trening prakticira jednom tjedno, piše Fight Site.

“Ovo je moj definitivno najdraži trening snage i izdržljivosti koji prakticiram jednom tjedno. Sastoji se kao što možete vidjeti od 2 zgiba nathvatom, 4 ‘burpeesa’, 6 zgibova pothvatom, 8 uskih sklekova i 10 skokova iz čučnja”, objašnjava Filipović i dodaje:

“Radim 15 serija na treningu, a cilj je napraviti svih 15 serija ispod 15 minuta. To je vrlo zahtjevno, pogotovo, ako se vježbe izvode pravilno. Ali i 20 minuta za 15 serija je dobar rezultat. Nakon toga radim 8 serija ‘bencha’ i 8 serija biceps ‘pusha’. Iako je i ovih 15 serija više nego dovoljno za odličan trening. Čitav trening sa zagrijavanjem i istezanjem bi na kraju trebao trajati oko 40 minuta. Probajte!", poziva vas na kraju svoje objave legendarni borac.

Linker
20. ožujak 2024 02:44