Instagram
KAD KAŽE ONDA VALJDA JE

VIDEO: DVAPUT JU POŠTENO OPALILA NAKON 'ZVONA' I UZELA NASLOV Društvene mreže u čudu, najbolji sudac bez dvojbe - sve je bilo po pravilima!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2017. 20:33

Zanimljivo je bilo čitati komentare na društvenim mrežama nakon borbe za inauguralnu titulu UFC-ove ženske perolake kategorije na UFC 208 priredbi u Brooklynu, nakon što je Germaine de Randamie čak dvaput u jednom trenutku udarila Holly Holm nakon isteka vremena, odnosno nakon što je zvono značilo kraj runde.

Većina navijača bilo je uvjereno kako se radilo o nedopuštenim udarcima koji su vidno uzdrmali Holm, ali jedan od najboljih MMA sudaca na svijetu 'Big' John McCarthy objasnio je čitavu situaciju.

Prema njegovim riječima, sudac u kavezu mora službeno završiti rundu, dok mu zvono tek služi kao obavijest da rastavi borce. To drugim riječima znači kako su dva 'ilegalna' udarca bila pogreška suca tog meča, Todda Andersona koji je trebao brže reagirati. Također valja napomenuti kako je De Randamie slavila nakon pet rundi i tako postala prva UFC-ova prvakinja perolake kategorije.

Linker
27. travanj 2024 22:39