Screenshot
BLJESAK KOJI NITKO NIJE OČEKIVAO

VIDEO: EVO ZAŠTO SU GA PROZVALI NAJBOLJIM NOKAUTOM U POVIJESTI SLAVNE ORGANIZACIJE Pogledajte zastrašujući udarac koji je 'ugasio svjetla u dvorani'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2017. 20:41

Khabib Nurmagomedov vraća se za devet dana u UFC-ov kavez, na UFC 219 event gdje ga čeka Edson Barboza. Brazilac je prije samo nekoliko mjeseci potvrdio koliko opasan može biti, piše Fight Site.

Barbozin sada već legendarni nokaut protiv Terrya Etima mnogi smatraju najboljim nokautom u UFC povijesti, a britanski borac nije jedini koji je bio žrtva Edsonovih poteza za čiju je izvedbu potreban samo djelić sekunde. Na to je ovaj pulen Marka Henrya podsjetio i u ožujku ove godine, kad je jednim od najboljih nokauta godine savladao Beneila Dariusha.

Do trenutka kada je borba završila ništa nije moglo dati do znanja da će Barboza riješiti stvar u svoju korist jednim potezom, no on je to apsolutno uspio. Protjecala je četvrta minute druge runde jedne vrlo izjednačene borbe kada je Dariush spuštenih ruku krenuo u napad. Ono što se dogodilo nakon toga bilo je nešto što je jednostavno može zvati savršenim tajmingom.

Barbozi je to bila treća pobjeda u nizu, a po četvrtu ide protiv neporaženog Khabiba Nurmagomedova. Dagestanac je favorit, ali će u svakom trenutku borbe morati biti na oprezu.

Linker
30. travanj 2024 19:27