screenshot youtube
TREĆI PROFESIONALNIŽ MEČ

VIDEO: HLADAN KAO KAMEN! PROTIVNIK FILIPA HRGOVIĆA NIJE NIMALO IMPRESIONIRAN Hrvat i Britanac odradili vaganje uoči velikog okršaja u Rigi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2018. 22:51

Filip Hrgović i Tom Little odradili su vaganje i sučeljavanje za svoj sutrašnji meč u Rigi, gdje će nastupiti u uvodnim borbama programa kojeg predvode Mairis Briedis i Oleksand Usyk u polufinalu turnira Svjetske serije u lakoteškoj kategoriji, prenosi Fight site.

Prvi je na vagu stao Britanac, kojem je izmjereno 111.5 kilograma, nakon čega je red došao na hrvatskog borca, koji je na nekako standardnih 104 kilograma, odnosno težini na kojoj se i inače najbolje osjeća. To je samo dokaz kako će Filip vjerojatno i od ovog protivnika biti brži, a vjerujemo da je i udarac snažniji te da će Little to jako brzo osjetiti.

Ipak, Britanac nije impresioniran hrvatskim boksačem niti je obeshrabren statusom autsajdera. Na sučeljavanju je uspio zadržati vrlo ozbiljan stav te se čini nabrijan i spreman pružiti dobar meč. Filipu bi tako nešto apsolutno odgovaralo te se nadamo kako hrvatski boksač ovog puta ispred sebe ima odličan ispit, ali ispit kojeg će također uspjeli apsolvirati i još jednom potvrditi kako ima kvalitetu koja će ga vremenom dovesti na sam svjetski teškaški vrh.

Linker
03. svibanj 2024 13:00