Screenshot
'MLATIO ME JE CIJELU PRVU RUNDU...'

VIDEO: KAKO SE NAJVEĆA BORBA MLADOG MIRKA PRETVORILA U ŠOKANTAN PORAZ Legenda otkrila detalje krvavog meča: 'Sjedio sam, a Cro Cop je već slavio...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2016. 17:27

Legenda slobodne borbe Antonio Rodrigo Nogueira bio je gost prošlotjedne UFC-ove priredbe u Melbourneu, gdje je svojim fanovima otkrio detalje antologijske borbe s Mirkom Filipovićem iz 2003. godine.

Slavni Minotauro i danas važi za jednog od najžilavijih boraca svih vremena, a upravo je svoj neslomljivi duh pokazao na PRIDE-ovom turniru u Tokiju i ušao u legendu. 40-godišnji Minotauro je odgovarao na pitanja obožavatelja, a na pitanje koja mu je bila najteža borba u karijeri odgovorio je bez previše razmišljanja...

"Borba s Cro Copom 2003. godine. Mlatio me cijelu prvu rundu (smijeh). Pogledao sam trenera, a on je rekao - 'čovječe, nemoj izgubiti ovu borbu'. Poslao me u nokdaun, ali je bio kraj runde pa nas je sudac rastavio. Sjedio sam ispred njega, a on je sa svojim timom slavio kao da su već dobili borbu. No onda sam u drugoj rundi pobijedio", prisjetio se Minotaur.

Na kraju je Brazilac slavio 'armbarom' i osvojio privremeni pojas PRIDE-ove teške kategorije, a taj je meč proglašen najboljim u 2003. godini. Prisjetite se tog antologiskog okršaja.

PrideFC Ringside - Final Conflict 2003 - Nogueira vs CroCop from Wanderlei Sakuraba on Vimeo.

Linker
10. svibanj 2024 14:16