Opasno oružje - tzv. leteće koljeno
 Screenshot: Instagram
KOLJENOM DO VRHA

VIDEO: KAKVA ČAST ZA FANTASTIČNOG HRVATSKOG BORCA Efektno i brutalno! Iz elitnog izvora stiže priznanje: Hrvatski nokaut je najbolji iz 2017. godine!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2018. 20:50

Elitni kickboxing portal, Liverkick.com, odabrao je najbolje poteze i borbe u 2017. godini, gdje najbolji nokaut pripada hrvatskom borcu i osvajaču K-1 turnira, Antoniu Plazibatu, piše Fightsite.

U izuzetno dinamičnom i atraktivnom sportu kakav je kickboxing, kroz jednu godinu se dogodi ogroman broj atraktivnim mečeva i još atraktivnijih metoda završavanja istih. I u cijeloj toj gomili, možda i najpoznatiji portal specijaliziran za kickboxing, liverkick.com, odlučio je priznanje za najbolji nokaut godine dodijeliti hrvatskom borcu.

U pitanju je Antonio Plazibat, koji je ove godine postigao uspjeh karijere osvajanjem prestižnog K-1 turnira u Japanu. Jednu od pobjeda unutar turnira osmorice je ostvario nad Makoto Ueharom, borcem iz Japana koji je imao veliku podršku domaće publike. Plazibat je tu borbu riješio koljenom, na koje je još uspio povezati još i direkt, iako nismo sigurni da je bio potreban. Koljeno je bilo efektno i brutalno!

Ukoliko ste ga propustili, pogledajte ga. Ukoliko ste ga već vidjeli, pogledajte ga još koji put!

Linker
02. svibanj 2024 13:39