YouTube screenshot
SVE IH JE 'ZALEDIO'

VIDEO: LUDA NAJAVA VELIKOG SPEKTAKLA! UFC ZA DLAKU IZBJEGAO TOTALNU KATASTROFU Pogledajte kako je prvak pao i prije prvog Miočićevog udarca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2018. 15:46

UFC zaista nema sreće posljednjih mjeseci. Sjetite se samo UFC-a 223 i Tonyja Fergusona koji je zapeo za strujni kabel i “polomio nogu” dok je odrađivao promotivne zadatke u tjednu borbe te je nekoliko dana prije ulaska u Octagon morao odustati od meča protiv Khabiba Nurmagomedova.

Gotovo identična situacija dogodila se po završetku službene konferencije uoči UFC-a 226. UFC prvak u poluteškoj kategoriji i protivnik našeg Stipe Miočića, Daniel Cormier, silazio je s pozornice kada je izgubio ravnotežu i žestoko pao na pod, piše Fight Site.

U prvi mah ga je pokušao pridržati predsjednik Dana White, no odmah je bilo jasno da Cormierov pad nije šala. DC je ostao na podu neko vrijeme pokušavajući ustati na noge. Nakon toga je odšepao iza kulisa pozornice uz pomoć osiguranja, da bi nakon nekoliko minuta neizvjesnosti ipak došao na sučeljavanje s Miočićem.

Publika i novinari su mogli odahnuti jer su svi bili već uvjereni da se glavna borba UFC-a 226 sigurno neće održati.

(Pad pogledajte od 5:55)

Kasnije je Cormier umirio fanove objavom na svom Instagramu:

“Sve je dobro ekipa. Borba se i dalje održava! Taj zvučnik se tamo stvorio od nikuda. I ne znam što je s ovom majicom. :).”

Zamislite tu nesreću da se Cormier zaista ozlijedio i da su UFC-u u dva dana propala dva najbolja meča PPV priredbe koja je trebala biti jedna od perjanica u 2018. godini…

Linker
05. svibanj 2024 09:06