Screenshot / Instagram
IRAC U SVOM STILU

VIDEO: LUDI IRAC 'GAZI' PO KHABIBU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Iskoristio prvu priliku da ga bocne: Evo zašto je Conor McGregor pravi majstor promocije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2018. 11:23

Conor McGregor ne radi puno promocije za borbu protiv Khabiba Nurmagomedova za čiji se pojas lake kategorije dvojac bori 6. listopada na UFC-u 229 u Las Vegasu, prenosi Fight site.

Ovo i nije toliko iznenađujuće s obzirom da je interes za meč ogroman te su karte, kada su bile puštene u prodaju, rasprodane u doslovno nekoliko minuta.

Ipak, majstor promocije McGregor fanove ne ostavlja sasvim praznih ruku te marketing i psihološki rat vodi na društvenim mrežama. Nurmagomedov je nedavno na Instagramu objavio svoju fotografiju u komentar “korak po korak”, a Irac je iskoristio priliku da ga bocne.McGregor je na svom profilu objavio kratki video s treninga u kojem izvodi stand up tehnike te je dodao komentar:

View this post on Instagram

step by step

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

“Korak po korak gazim po tebi.”

Irac će se u Las Vegasu vratiti slobodoj borbi nakon dvije godine izbivanja iz UFC-a. U međuvrmenu se borio jedino u boksačkom meču protiv Floyda Mayweathera prošle godine. “The Notoruious” je također jučer u prodaju izbacio svoj whiskey.

View this post on Instagram

Step by step you are getting stepped on.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Linker
01. svibanj 2024 19:51