screenshot Twitter
VELIKI OKRŠAJ

VIDEO: MAX HOLLOWAY FENOMENALNO NAJAVIO STVARANJE POVIJESTI 'Khabib je životinja, ali UFC je nazvao pravu osobu! Jedva čekam...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2018. 17:24

Ekipa s havajskog KHON2 portala uspjela je već danas uhvatiti Maxa Hollowaya i od njega dobiti reakciju na situaciju u kojoj mijenja Tonyja Fergusona i već ovog vikenda nastupa protiv Khabiba Nurmagomedova u borbi koja bi mu mogla donijeti još jednu UFC-ovu titulu, prenosi Fight site.

“Prvotravanjska šala. Ma ne, samo se šalim. Ovo je bila jedna luda vijest. Nazvao me menadžer i rekao mi da je Tony ozlijeđen te da bi htjeli mene i Khabiba. I kako da ja odbijem priliku poput ove? Ovakve prilike dolaze samo jednom u životu. Samo jedan lik je mogao ovo učiniti pa mi je drago što ja mogu biti drugi i time doći u priliku stvarati povijest”, glasila je reakcija prvaka iz perolake.

“Ja sam ovdje kako bih se borio”, nadodao je Holloway. “Ja nisam matchmaker i imam posla u perolakoj, ali sam si rekao da ću se javiti ako me UFC nazove, a oni su nazvali pravu osobu. Uskačem šest dana prije borbe. Bit će to sjajna večer.”

Upitan da malo prokomentira idućeg protivnika i da samim time otkrije što mu prvo prođe kroz glavu na spomen Khabiba, Max je odgovorio:

“Životinja.”

Zatim je uslijedio nastavak iz kojeg se vidi da prvak iz perolake puca od samopouzdanja i da nimalo ne drhti pred neporaženim Dagestancem, a zašto i bi kada i sam ima nevjerojatan niz od 12 pobjeda u oktogonu.

“Znate kako kažu – ako želite biti najbolji, onda morate pobijediti najbolje, a ‘Blessed’ je najbolji. Jedva čekam. Ovo je lik kojeg se većina najviše boji. Ne znam zašto, mi smo svi borci i svi treniramo. On je čovjek, ja sam čovjek. Idemo to odraditi i saznati tko je bolji”, zaključio je Holloway.

Linker
19. svibanj 2024 20:27