screeshot
HRABAR POTEZ

VIDEO: NAVIJAČ TRAŽIO UFC-OVOG PRVAKA SULUDU ŽELJU I ONA MU SE OSTVARILA Sve je trajalo samo nekoliko sekundi, a onda je fan otplovio u carstvo snova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2019. 22:04

Jon Jones pauzu između dvije obrane titule (sljedeća obrana je na rasporedu tek u srpnju) koristi među ostalim i za putovanje po Europi.

Prije nekoliko dana smo izvijestili o tome da je UFC šampion stigao u njemački Duesseldorf u dvoranu UFC Gym Ivana Dijakovića, no to nije sve što je radio tijekom posjeta Njemačkoj, prenosi Fight site.

Nakon Duesseldorfa je produžio do Koelna gdje se proteklih dana održavao najveći svjetski sajam za fitness, wellness i zdravlje “FIBO 2019.”. Tamo je vrlo vjerojatno odrađivao obaveze prema svojim sponzorima, ali se ujedno i družio s mnogobrojnim europskim fanovima.

Na YouTube servisu se proteklog vikenda pojavio video upravo s FIBO sajma. Na njemu jedan MMA fan traži od UFC prvaka da ga uguši sve do nesvijesti. Jones nije razmišljao dva puta. Uhvatio je mladića u RNC gušenje, a već nakon nekoliko trenutaka sve je bilo gotovo! Mladić je pao u nesvijest, prilikom čega mu je Jones asistirao dizanjem nogu u zrak da ga što brže probudi.

SPORTSKE NOVOSTI OD SADA I NA INSTAGRAMU! KLIKNI OVDJE

Linker
05. svibanj 2024 03:35