youtube
'NAPUCAO' GA I MIRKO

VIDEO: NEKAD SU GA SE BOJALI, A DANAS MU SE SMIJE ČITAV SVIJET Legendarni borac postao predmet sprdnje: 'Popio' batine od pola metra nižeg protivnika!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2016. 16:15

Korejac Hong-Man Choi punih je šest godina izbivao iz borilačkih ringova. Borac koji je bio maskota i senzacija MMA turnira povukao se 2008. godine zbog visine od 218 centimetara. Nije imao puno uspjeha, često je gubio, a među onima koji su ga pobijedili bio je naš Mirko Filipović koji ga je svladao 2007. godine.

Nakon boksačke karijere Hong-Man Choi posvetio se pjevačkoj! S poznatom manekenkom i pjevačicom Kang-Soo Hee činio je ne baš uspješan duet pod imenom 'Ljepotica i zvijer', a dobio je nekoliko epizodnih uloga u akcijskim filmovima te je odradio nekoliko reklamnih kampanja. U svakom slučaju, ne baš uspješno.

Odlučio se vratiti boksu, krenuo je pobjedama protiv malo poznatih kineskih boraca, a sada se njihov sunarodnjak osvetio za te poraze. Inače, Hong-Man Choi izgubio je na turniru 'Silk Road Hero Kickboxing' od Zhou Zhi Penga. Choi je izgubio na bodove, ali problem je u tome što je Kinez od njega 90 kilograma lakši i 46 centimetara niži.

To je trebala biti neravnopravna borba, ali Kinez je dokazao i pokazao da veličina nije toliko važna. Na kraju je pobijedio odlukom sudaca na bodove, a Korejcu ne preostaje ništa drugo nego da čeka novu priliku za revanš.

piše: Matej Kalem

Linker
03. svibanj 2024 07:24