screenshot Instagram
SREĆA PA JE INTERVENIRAO SUDAC

VIDEO: OPUSTIO SE SAMO NA SEKUNDU I VIŠE MU NIJE BILO SPASA Pogledajte brutalan high kick Jacarea kojim je započeo noćnu moru za svojeg protivnika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2018. 10:42

UFC on FOX 27 održan je u američkog gradu Charlotteu, gdje je Jacare Soua uspio ponoviti ishod borbe protiv Dereka Brunsona, odnosno slavio je nokautom u prvoj rundi, prenosi Fight site.

Jacare Souza i Derek Brunson su najavili kako će ovo biti drugačija borba nego ona održana prije pet godina, odnosno obojica su bili svjesni kako su od tada obojica napredovali i postali bolji borci. Već po samom pristupa Brunsona vidjela se zrelost, pošto nije nasrnuo kao u prethodnoj borbi, nego je pametno radio i birao udarce. To je izgledalo jako dobro te je američki borac vrlo opušteno radio na odrađivanju svog plana.

Nažalost, opuštenost ga je koštala, odnosno često spuštanje ruku. To je iskusni Brazilac video te je povukao fenomenalan high kick, koji Brusnona šalje na pod, a kada se ustao je bio još uvijek zaljuljan. Jacare nastavlja napadati, pogađa još nekoliko udaraca u glavu i sudac prekida borbu u koju se Brunson nije imao prilike vratiti. Velika pobjeda za Brazilca, koji je u borbu ušao kao trećeplasirani borac kategorije na UFC-ovoj ljestvici.

Linker
30. travanj 2024 03:54