screenshot facebook
ZASPAO DVAPUT U ISTOJ BORBI

VIDEO: OVO JOŠ NISTE VIDJELI! HRVAT GA NOKAUTIRAO ZA ŠEST SEKUNDI, A ONDA GA U CARSTVO SNOVA POSLAO I SUDAC Čovjek jednostavno nije znao što se događa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2018. 17:19

Neporaženi borac iz dubrovačkog “Gladiatora”, Karlo Caput, nastavlja svoj profesionalni niz najvećom pobjedom svoje karijeri. Višestruko iskusnijeg ukrajinskog borca, Renata Lyatifova, nokautirao je u šestoj sekundi danas održane borbe u Jalti, prenosi Fight Site.

U pitanju je bio event imena “Crimea Rush”, a Caput je protiv sebe imao Renata Lyatifova, domaćeg borca koji je u ovu borbu ušao sa skorom 34-23, ali i s nizom od četiri pobjede. Karlo je po prvi put nastupio na nekom eventu izvan regije, ali nije imao straha niti pretjeranog respekta prema svom protivniku. Zapravo, dogodilo se nešto potpuno suprotno.

25-godišnji Caput je pristupio borbi maksimalno fokusiran i spreman u svakom trenutku svog protivnika pogoditi bombom koja bi i završila borbu. Vodio se činjenicom kako je Ukrajinac, unatoč velikom iskustvu, ipak 11 puta u karijeri nokautiran pa mu je odlučio priuštiti i 12. nokaut. U tome je uspio, no Renat ovako sigurno nikada nije bio završen. Zapravo, možemo reći da je završen dva puta.

Naime, prvo ga je Caput fenomenalno fintirao i pogodio desnicom točno u bradu, a onda je Ukrajinac nastavio borbu protiv suca, budući da nije bio svjestan kako je sve gotovo. Ovaj ga je uspio primiriti uhvativši ga u giljotinu, da bi onda uletjeli njegovi timski kolege, koji su ga odvojili i objasnili mu što se dogodilo. Karlo ovime samo nastavlja potvrđivati svoj potencijal o kojem iz Gladiatora govore samo u superlativima. I ova pobjeda svakako će mu donijeti puno toga, ali prije svega bi trebala neku novu priliku u državama gdje se MMA cijeni i prati ipak više nego kod nas.

Linker
02. svibanj 2024 05:27