screenshot youtube
SPEKTAKL U STUDENOM

VIDEO: POGLEDAJTE NAPETO SUČELJAVANJE UFC-OVIH LEGENDI! OPASNO SE ZAKUHALA STVAR 'Nokautirat ću te i uživati u tome!' ; 'Napravit ćeš ti k….'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2018. 18:11

Održana je press konferencija uoči borbe UFC legendi Chucka Liddella i Tite Ortiza koji se u 24. studenog bore po treći put u organizaciji Oscara De La Hoye i njegovog Golden Boy Promotionsa, prenosi Fight site.

U Las Vegasu je održana prva press konferencija za borbu, a oba natjecatelja su održala kratki govor počevši s Ortizom:

“U Forumu ću 24. studenog dobiti priliku ušutkati te jednom zauvijek. Prošle godine sam Chaela Sonnena ugušio za dvije minute, a on se još uvijek natječe u teškaškom turniru i pobjeđuje. Ovaj tip (Liddell) se nije borio deset godina. Želi se vratiti iz mirovine i prozivati mene?

Strastveno sam zaokupljen svojim drugim poslovima, ali znate što? Imam priliku konačno ušutkati ovog tipa, konačno ga pobijediti…. 24. studenog ćete vidjeti kako Titio Ortiz podiže ruku iznad starog čovjeka, sjene čovjeka, Chucka ‘pahuljica’ Liddella.”

Nakon njega je nastupio 48- godišnji Liddell koji se nije borio još od 2010., ali je nokautirao Ortiza u dva prijašnja susreta, prvo na UFC 47, a zatim i UFC 66 priredbi.

“Znam da misliš da sam sjena borca koji sam nekoć bio jer jedino u tom slučaju imaš šansu pobijediti me. Ali 24. studenog će jako brzo saznati da ja to nisam. Još uvijek udaram jednako snažno, hrvam jednako dobro i nokautirat ću ga.

Uzbuđen sam vratiti se u sport i dokazati svima da nisam prestar. Mogu napraviti što god zamislim Pojavit ću se, bit ću u formi i spreman. Ovaj tip će biti nokautiran i ja ću tome uživati.”

Linker
04. svibanj 2024 20:37