/ screenshot
UVOD U SUDAR LEGENDI

VIDEO: POSLJEDNJI TRENUCI PRIJE BORBE JEDNOG OD NAJVEĆIH U POVIJESTI Fedoru zanimljiv poklon, bivši UFC-ov prvak otkrio hobi na koji troši pola dana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2018. 18:28

Bellator je nakon jučer održanog vaganja objavio i treću epizodu svog ‘Countdown’ serijala za priredbu koja će nam večeras u Rosemontu donijeti okršaj istinskih legendi ovoga sporta – Fedora Emelianenka i Franka Mira.

U nešto manje od osam minuta ovog videa možemo tako provjeriti kako su Fedor i Frank proveli svoje posljednje dane uoči ulaska u kavez, piše Fight Site.

Ruski velikan pozdravio se u ovoj epizodi s društvom iz Gregory Boxing & Muay Thai dvorane u kojoj je odradio posljednji dio priprema, a na izlasku je na poklon, između ostalog, za sebe i ekipu dobio majice kakve nose zaštitari u popularnom talk showu Jerryja Springera.

S druge strane, kod Mira smo mogli vidjeti kako razmjenjuje iskustva s McGregorovim kompićem Dillonom Danisom, inače BJJ specijalistom koji će iste večeri imati svoj MMA debi. Uz to, Mirova supruga otkrila je i kako bivši UFC-ov prvak na video igrice troši između 12 i 14 sati dnevno.

Linker
05. svibanj 2024 06:10