screenshot youtube
TUČNJAVA U JAPANU

VIDEO: POVRATAK 'UNCLE CREEPYJA' OBILJEŽEN INCIDENTOM U JAPANU Isprovocirao ga kao u osnovnoj školi, a onda je stigao odgovor 'tvrdim' direktom u lice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2017. 21:02

Bivši UFC izazivač u muha kategoriji Ian McCall će u petak započeti novu epizodu u svojoj karijeri, prenosi Fight site. “Uncle Creepy” će, naime, prvi put nastupiti od siječnja 2015. kada smo ga posljednji put gledali u UFC-u protiv Johna Linekera. No, to neće biti u Octagonu, nego u RIZIN-ovom ringu i to protiv Manela Kapea u drugom kolu Grand Prixa bantam kategorije.

U četvrtak je održano službeno vaganje koje je obilježio incident upravo između McCalla i Kapea. U trenutku kada su zajedno pozirali pred novinarima Kape je udario McCalla u potiljak, a McCall je odgovorio “tvrdim” direktom u lice. Kape je pokušao vratiti, no ovaj put je McCall bio brži te je izbjegao udarac. Čelnici RIZIN-a su morali intervenirati te su razdvojili ratoborne borce.

McCall je kasnije na svom Twitteru napisao da nije udario Kapea šakom, nego otvorenom rukom.

“Bio je to šamar. Da je moja ruka bila zatvorena, nokautirao bih ga”, stoji u njegovoj Twitter objavi.

McCall i Kape se sastaju u četvrtfinalu dvodnevnog turnira bantam kategorije. Kape je već prošao jednu stepenicu u listopadu kada je svladao Ersona Yamamota nokautom u prvoj rundi. Dok se Amerikanac priključio turniru već u četvrtfinalu.

“Uncle Creepyju” je od siječnja 2015. zbog raznih razlog otkazano čak šest mečeva. Najčešće je imao zdravstvenih problema, a nekoliko puta su i njegovi protivnici otkazivali nastupe u posljednji trenutak. Zbog toga je zatražio raskid ugovora u UFC-u te je sreću potražio u dalekom Japanu.

Linker
03. svibanj 2024 16:05