Screenshot
REKAO VELIKU ISTINU

VIDEO: PROCURILA SNIMKA O KOJOJ S NEVJERICOM PRIČA CIJELI BORILAČKI SVIJET Conor McGregor se pokušao ispričati podivljalom Khabibu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2018. 14:34

Webom je počela kružiti vrlo zanimljiva snimka, u kojoj vidimo kako se Conor McGregor pokušava ispričati Khabibu Nurmagomedovu ili barem smanjiti količinu bijesa s kojom je ovaj ušao u borbu.

U pitanju je situacija s kraja treće runde, piše Fight Site. Khabib i Conor nalazili su se u klinču, a dok ih je Herb Dean krenuo razdvajati, jako se dobro čuje McGregora gdje govori: “Sve je ovo samo posao”, što su mnogi shvatili kao način isprike ili barem pokušaja McGregora da svog protivnika smiri po pitanju njegovog ubilačkog nagona s kojim je ušao u borbu te koji ga nije napustio čak niti nakon što je Irac tapkao.

Nurmagomedov se odmaknuo, nasmiješio i cinično svom protivniku poručio: “Hej, misli da je tako”, a vrlo brzo u četvrtoj se rundi pobrinuo za to da taj posao i završi.

U svakom slučaju, Conor McGregor se vrlo brzo iznenadio sirovom snagom i snagom volje svog protivnika, koji ovdje nije ušao samo s namjerom pobjede. Khabib je ušao s ozbiljnom namjerom da McGregora ozlijedi i nanese mu poraz kakav ovaj neće dugo zaboraviti. McGregor je to prepoznao te je pokušao ublažiti odnose već tijekom borbe, no to mu nije uspjelo.

Jednostavno, Khabib Nurmagomedov nije tip koji smatra kako je u najavi borbe dozvoljeno reći sve što ti padne na pamet. Za njega postoje neke granice, za koje je izjavio kako ih je Conor McGregor prešao te je odlučio zbog toga ga kazniti. I to je u velikoj mjeri uspio.

Linker
06. svibanj 2024 11:38