Instagram
EVO ZAŠTO GA MNOGI OPTUŽUJU

VIDEO: TOLIKO JE SNAŽAN I NAPUCAN DA IZGLEDA NESTVARNO Nevjerojatno nabildana mlada zvijezda objavila ludu fotku i šokirala novim izgledom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2018. 12:08

U nedjelju se održava UFC Fight Night 126, na kojem će svoj novi nastup upisati Sage Northcutt, koji je danas krenuo s rezanjem kilograma te je na početku procesa objavio fotografiju koja je vrlo brzo postala viralna, piše Fight Site.

Viralnost iste ne treba čuditi, budući da je izgled boraca uvijek bio stvar koja je mnoge zanimala, posebno ako je u pitanju pravo čudo prirode kao Northcutt, koji trenira od ranog djetinjstva te uz pomoć kvalitetnog rada i pametna ishrane došao do ovoga do čega je danas. Barem tako glasi službena verzija, dok ga mnogi optužuju za korištenje nedozvoljenih sredstava, s kakvima je i njegov otac imao zakonskih problema. No, tako nešto mu do sada nikada nije otkriveno te se vodimo time kako je 21-godišnji Sage proizvod gore navedenog.

In the Sauna about to start cutting weight #ReebokCombat

A post shared by Sage Northcutt (@supersagenorthcutt) on

On će u nedjelju pokušati doći do skora 5-0 unutar UFC-ove lake kategorije, ali pred njim je prva borba, a to je ta za zadovoljavanje 70 kilograma težine na dan vaganja, točnije u subotu. Sauna je krenula danas, a otamo dolazi ova fotografija, na kojoj nam se Sage čini nabildaniji nego ikad do sada.

Dovoljno je da pogledati sami, a na vama je kakvo čete imati mišljenje o tome na koji je način došao do takve definicije.

Linker
07. svibanj 2024 21:32