ilustracija
OKRŠAJ U LONDONU

VIDEO: VEĆ JE NAPETO, A BORBA NIJE NI KRENULA! VRUĆE NA VAGANJU Dricus Du Plessis se Hrvatu opasno unio u lice, htio je isprovocirati 'RoboCopa'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2018. 21:43

Roberto Soldić je prošao i posljednju tehničku prepreku prije sutrašnjeg velikog revanša na KSW-u 45, koji se održava u engleskoj prijestolnici Londonu. “RoboCop” je, baš kao i njegov veliki rival Dricus Du Plessis, uspješno preskočio službenu vagu koja je danas održana u istom gradu, prenosi Fight site.

Obojica su na vagu stali sa 77.1 kilogram što zadovoljava gornju granicu prema KSW-ovim pravilima. Za razliku od vaganja uoči njihovog prvog meča na KSW-u 43, “RoboCop” je ovaj put na pozornicu izašao znatno poletniji i svježiji. Očito je uspio ispraviti pogreške koje su prethodile njegovoj prvoj obrani titule KSW šampiona u velter kategoriji, koje su na koncu i dovele do poraza od Južnoafrikanca i gubitka titule.

Samo odmjeravanje dvije velike KSW-ove zvijezde na pozornici je prošlo bez sukoba, ali prilično napeto. Du Plessis se unio Soldiću u lice, pokušao ga je guranjem isprovocirati, no dobio je tek smiješak opuštenog i očito dobro raspoloženog borca iz UFD-a u Duesseldorfu.

Video čitavog vaganja za KSW 45 možete pogledati u nastavku ovog članka:

Linker
04. svibanj 2024 13:07