Instagram
BRUSE FORMU

VIDEO: VELIKE NADE HRVATSKOG I SRPSKOG MMA-A NA ZAJEDNIČKOM TRENINGU KOD MIRKA FILIPOVIĆA Pogledajte njihove pripreme iz Cro Copove dvorane

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2019. 12:59

Srpski UFC borac Darko Stošić se definitivno oporavio od ozljede prsnog mišića zbog koje je otkazao posljednji nastup u Octagonu i radi koje je morao pauzirati nekoliko mjeseci. Član Cro Cop tima se ovih dana vratio u Zagreb, posljednjih godina svoju stalnu trenažnu bazu, piše Fight Site.

Stošić u Zagrebu nije boravio samo radi treninga. Već smo pisali o nagrađivanoj producentskoj kompaniji “Hoplite Entertainment” koja snima seriju dokumentaraca o FFC prvacima. Proteklih dana su snimali nastavak s našim najboljim kickboksačem Mladenom Brestovcem, a sada je na redu bivši prvak u teškoj kategoriji Darko Stošić. Prema Stošićevim objavama na društvenim mrežama, kadrovi su se snimali i u American Top Teamu u Zagrebu, gdje će se vjerojatnu u narednim danima snimati i nastavak s Filipom Pejićem.

U srijedu je srpski poluteškaš nakon dugo vremena objavio fotografiju s treninga u Cro Cop Gymu. Stošić je “postao” video u kojem drila bacanja s kolegom teškašem Antom Delijom. Lijepo je vidjeti ovog UFC boraca koji se nakon neugodne ozljede vratio u pogon. Nije poznato kada bi ga sljedeći put mogli vidjeti u UFC-ovom Octagonu.

Linker
02. svibanj 2024 05:38