screenshot
ODLIČNA BORBA

VIDEO: VOLKOV DOMINIRAO ČITAVU BORBU, A ONDA ŠOK Lewis deset sekundi prije kraja bombom kreirao jedan od najvećih UFC preokreta posljednjih godina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2018. 10:48

Teškaška borba na glavnom programu nije donijela previše akcije, no donijela je ogroman preokret, no preokret kakav Derricku Lewisu nije stran. Alexander Volkov u potpunosti je dominirao cijelu borbu, nanosio je Lewisu veliku štetu i više smo se puta mogli pitati kako “Black Beast” još uvijek stoji na nogama, prenosi Fight site.

Po statistici je Volkov 121 puta značajno udario Lewisa, ali čini se da mu je to možda i malo previše podiglo samopouzdanje. Nakon čisto osvojene prve dvije runde, gdje je Lewis izgledao umorno, nezainteresirano i potrošeno, Volkov se treću nije čuvao, nego je krenuo završiti borbu i to ga je koštalo.

Posljednjih pola minute Rus je stisnuo kao da je njemu potreban prekid, a ne njegovom protivniku. Čak je dva puta bio uzdrman, no nije se povlačio, a onda je pogođen i treći put, a tu bombu nije izdržao i završava na podu, gdje Lewis završava borbu samo deset sekundi prije kraja, za jedan od najvećih UFC preokreta posljednjih godina.

Volkova je koštala glupost, odnosno nepotrebna želja za borbom u trenucima kada je istu samo trebao mirno privesti kraju. Doslovno je sebe doveo na Lewisov udarac, a njegov protivnik je to iskoristio.

Linker
19. svibanj 2024 12:35