Screenshot
PRESUDA: TERAPIJA KONTROLE BIJESA

ZVIJEZDI UFC-a NAKON INCIDENTA SUD PROGLEDAO KROZ PRSTE, A ON IM PORUČIO: 'Zahvalan sam tužitelju i sucu, sad mogu nastaviti sa svojim životom!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2018. 14:01

Teško je bilo zamislivo da će Conor McGregor proći s ovako blagom kaznom za incident iz travnja te mora biti i više nego sretan zbog toga kako se sve rasplelo. Toga je svjestan, što se moglo vidjeti po njegovoj prvoj izjavi nakon izlaska iz sudnice, prenosi Fight Site.

McGregora je ispred suda čekao veliki broj novinara, koji su čekali izjavu povodom toga da je sud donio odluku kako neće biti krivično gonjen, odnosno nakon što se izvukao uz teško zamislivo blagu kaznu za ono što je napravio. On je pred novinare odmah izašao, no izjava mu je bila kratka.

“Imam potrebu reći kako sam zahvalan tužitelju i sucu što su mi dozvoliti da nastavim sa svojim životom tamo gdje sam stavio. Svojim prijateljima, članovima obitelji i fanovima želim se zahvaliti na podršci”, rekao je McGregor, nakon čega je otišao i nije bio spreman odgovarati na pitanja novinara.

Nešto više rekao je njegov menadžer Audie Attar, koji je iz suda izašao odmah nakon njega:

“Želim se zahvaliti sudu. Sada kada je ovo iza nas, možemo se posvetiti nećemo što nam je već dugo vremena cilj i želja. Conor cijelo ovo vrijeme trenira, u formi je i spreman je. Sada je na nama da se vratimo na posao.”

To bi značilo kako će Attar prvom prilikom sjesti za stol s Danom Whiteom te će se krenuti u vjerojatno teške i naporne pregovore sa samo jednim ciljem, povratkom McGregora u UFC kavez nakon duge dvije godine.

Linker
06. svibanj 2024 06:03