screenshot
HRABRA PORUKA

BIVŠI SVJETSKI BOKSAČKI PRVAK POSLAO MCGREGORU JAVNI IZAZOV NA MEČ U KOJEM POBJEDNIK ODNOSI SVE Prebio bih ga kao mačku, morao bi biti hospitaliziran

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2019. 18:00

Prije samo dva dana je uvjeravao javnost da Conor McGregor nema hrabrosti suočiti se s njima, a noćas mu je poslao otvoreni poziv na međusobni meč, prenosi Fight site.

U razgovoru za “Off the Ball” bivši svjetski boksački prvak Paulie Malignaggi je izazvao čovjeka kojem je pomagao pripremati se za boksački ispit protiv Floyda Mayweathera.

“Ne postoji druga borba u kojoj može zaraditi više novca nego da se bori protiv mene. Jedini problem je što će izgubiti”, izjavio je Malignaggi te je dodao:

“Eddie Hearn vrlo lako može organizirati ovaj meč, Al Haymon ga može organizirati također lagano, Showtime je rekao da su zainteresirani. Tako da u ovom trenutku mislim da je ovo najlogičniji potez. Mislim da nije neka velika tajna, ako kažem da u ovom meču ima mnogo love koju možemo zaraditi.”

Sasvim je jasno da Paulie Malignaggi nakon završetka svoje karijere ne može nigdje više zaraditi ovakav novac kao što bi to bio slučaj da se sučeli s McGregorom. Podsjećamo kako je njihov sukob nastao nakon što je Irac objavio neke izmontirane fotografije, a kasnije i videa s njihovog međusobnog sparinga na kojima je bivši svjetski prvak izgledao podređeno. Malignaggi je nakon toga napustio kamp, a dvojac se sukobio preko medija i društvenih mreža.

“Volio bih se boriti protiv Conora McGregora u boksačkom meču u kojem pobjednik dobiva sav novac. Volio bih to napraviti jer bih ga prebio kao mačku, morao bi biti hospitaliziran, a nakon toga bi kući išao praznih džepova”, sanja Malignaggi i dodaje:

“Ovaj dio s pobjednik uzima sve je zanimljiva opcija, ali ne vjerujem da bi on ikada pristao na to.”

Na kraju razgovora je rekao nekoliko riječi i o Mayweatherovom meču protiv Tenshina Nasukawe u Japanu koji je već dva tjedna jedna od glavnih tema borilačkih medija. Da budemo precizni komentirao je prozivku McGregora koji bi sada s japanskom zvijezdom i sam odradio meč prema pravilima slobodne borbe.

“McGregor pokušava ostati bitan, ide tako daleko da proziva malenog japanskog borca Nasukawu. To je onaj tip koji je odradio egzibicijski meč protiv Mayweather. Mislim da se ne bi trebao boriti protiv tako velikih protivnika kao što su Floyd ili Conor. On je vrlo malen. Tako da se tu radi o ‘mismatchu’.”

“Ali Conor nije Floyd. Floyd ne gubi. Conor gubi svake godine. Tako da je malo zabrijao. Mislim da je zaboravio da je on Conor ‘McQuitter’ i zabrijao je da je Mayweather i da bi se mogao dočepati malo besplatnog novca. Ali tipovi poput Floyda znaju kako se dolazi do toga. Iskreno govoreći, on sada traži način da se dočepa malo besplatnog novca jer je svjestan da se njegovo vrijeme na vrhu bliži kraju”, zaključio je bivši svjetski prvak.

Linker
19. travanj 2024 14:20