CROPIX
I TO DOK SE OBRAČUNAVAO S RIVALOM

'BOJIŠ SE STIPE' - FANOVI PROVOCIRALI POZNATOG GOROSTASA I BIVŠEG UFC-OVOG PRVAKA Evo kako je na sve to reagirao najjači Hrvat

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2018. 22:52

Na prošlotjednom “Monday Night RAW-u” slavne kečerske promocije WWE-a, pojavio se i bivši UFC prvak i univerzalni WWE šampion Brock Lesnar. S obzirom da se jedan od najvećih WWE evenata godine, odnosno popularna Wrestlemania, opasno približila, ne čudi da se Lesnar, kao jedna od najvećih kečerskih zvijezda na svijetu, udobrovoljio te se pojavio napokon na jednom RAW-u što je oduševilo fanove, piše Fight Site.

No, njegov dolazak nije prošao bez provokacija koje su stigle iz publike. Dok se obračunavao sa svojim velikim rivalom Romanom Reignsom, jedan od WWE, a očito i UFC fanova, je visoko dignuo u zrak transparent s natpisom: “Lesnar se boji Stipe!”.

To nije prošlo nezapaženo u američkim medijima, posebno jer su fotografi uspjeli u istom kadru uhvatiti i Lesnara i transparent. Što je izgledalo u najmanju ruku “medijski zgodno”.

Dakako, UFC fanovi bi svakako voljeli ponovno vidjeti Lesnara u Octagonu. Njegov povratak u UFC će najviše ovisiti upravo o ishodu “dvoboja” protiv Romana Reignsa na Wrestlemaniji. Ukoliko Lesnar izgubi svoj WWE pojas, vrlo vjerojatno bi se moglo dogoditi da ne produlji ugovor sa slavnom kečerskom promocijom, a onda bi i njegov dolazak u UFC bio potpuno realan.

Kada je vidio fotografiju na kojoj su transparent “Lesnar se boji Stipe” i sam bivši UFC prvak u istom kadru, i aktualni UFC šampion Stipe Miočić je odlučio prokomentirati viđeno.

“Lesnar se boji Sipe” – moji fanovi su nevjerojatni!”, kratko je napisao Miočić kojeg na UFC-u 226 u srpnju čega super dvoboj protiv Daniela Cormiera.

O transparentu “Lesnar se boji Stipe” su članak objavili i mnogi mediji iz Clevelanda koji svakodnevno vrlo revno izvještavaju o karijeri svog omiljenog “Vatrogasca”.

Linker
23. travanj 2024 22:15