Screenshot: Twitter
'U REVANŠU ĆE BITI LAKŠE'

FOTO: NAVIJAČE ZABAVLJA WILDEROVA REAKCIJA NA FURYIJEV 'POVRATAK IZ MRTVIH' Prvak u nevjerici: 'Oči su mu se izokrenule, samo Bog zna kako je ustao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. prosinac 2018. 14:14

“Kakva sjajna borba! Drago mi je da je opravdala ‘hype’, često se takvo što ne dogodi”, izjavio je Deontay Wilder nedugo nakon meča protiv Tysona Furyja.

‘Brončani bombarder’ je zahvaljujući neriješenom ishodu (podijeljena odluka sudaca) zadržao WBC-ov pojas nakon 12 rundi sjajne predstave koju smo u noći sa subote na nedjelju mogli gledati u prijenosu iz Staples Centra (Los Angeles).

“Nemam pojma kako se ustao. Nije mi jasno zašto ranije nisu krenuli s brojanjem, ali neću tražiti isprike. Zbilja sam mislio da je gotov. Sjela mi je desnica i nakon nje lijevi kroše. Vidio sam kako su mu se oči izokrenule. Samo Bog zna kako je ustao. Htio sam ga nokautirati, ali sam u konačnici sretan ishodom. Ovdje su pobijedili fanovi. Teška kategorije gori u ovim trenucima”, poručio je Wilder.

Bio je ovo prvi meč za obojicu u kojem nisu stigli do pobjede te se čini kako je revanš u ovim trenucima logičan rasplet događaja, prenosi Fight Site.

“Bit će lakše u revanšu jer ću biti strpljiviji. Bio sam previše anksiozan, emocije su me ponijele i pretjerivao sam s udarcima. Kada sam u posljednjoj rundi stigao do nokdauna mislio sam da je to dovoljno jer sam i prije toga bio blizu. Htio sam meč završiti poput prvaka, nisam prije toga mogao računati na to da sam ispred njega.”

Što slijedi?

“Volio bih se boriti s Anthonyjem Joshuom. Želim ujediniti titule, to čini tešku kategoriju još zanimljivijom. Volio bih odraditi i revanš s Furyjem. Ovo je za mene jako dobra situacija i vidjet ćemo što će se dogoditi”, zaključio je Wilder.

Spomenimo i kako je nakon meča hit društvenih mreža postala reakcija Deontaya Wildera kada je shvatio da Fury nije nokautiran…

Linker
20. travanj 2024 06:31