Tyson Fury (lijevo)
 Screenshot: Facebook
SKINUO 45 KILOGRAMA

FOTO: NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA BIVŠEG SVJETSKOG PRVAKA Slavni Britanac se 'prepolovio' i zaprepastio svoje navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2018. 16:55

Bivši svjetski boksački prvak Tyson Fury se ozbiljno sprema za svoj povratak koji je planiran 9. lipnja, piše Fightsite.hr. Nakon što je posljednji put u ringu bio još 2015. kada je svladao Vladimira Klička preotevši mu pojase svjetskog prvaka, “Kralj cigana” se odao porocima, abnormalno se zdebljao, a u dvorani ga nije bilo “niti za lijeka”.

U jednom trenutku se hvalio kako je prešao i granicu od 160 kilograma, te se ponosno fotografirao sa svojim ogromnim trbuhom koji zasigurno ne priliči profesionalnom boksaču i bivšem svjetskom prvaku.

Nekoliko puta se pokušao vratiti u formu, kretao bi s treninzima, ali bi na koncu uvijek odustao. Sve do ovog puta. Kada je uspio.

Na najnovijim fotografijama koje je objavio na službenom Instagramu, Fury izgleda znatno bolje i znatno mršavije. Britanski mediji pišu kako je izgubio oko 45 kilograma, a sve pomoću “ketogene dijete” tijekom koje je u svoje tijelo unosio samo 3500 kalorija. Zasluge imaju i njegov trener Ben Davison, a posebno nutricionis Greg Marriot.

Navodno trenutačno ima oko 127 kilograma što je blizu njegove idealne forme do koje će doći sljedeći mjesec. Tvrdi da bi idealno bilo kada bi se na službenom vaganju pojavio sa 117 kilograma, a vjeruje da će to i ostvariti.

4 weeks on Saturday & counting down the days, ❤ my fans, I’m working hard

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

Neporaženi teškaš (25-0), koji je u studenom 2015. godine šokirao svijet postavši prvakom svijeta u meču kojim je prekinuta višegodišnja dominacija Vladimira Klička, u ring se vraća 9. lipnja.

Povratnička borba bivšeg prvaka održat će se u Manchesteru, a ime njegovog protivnika još uvijek nije otkriveno.

Linker
25. travanj 2024 10:17