facebook
BORILAČKI SPEKTAKL U ARENI ZAGREB

HRGOVIĆ U NAJVAŽNIJU BORBU KARIJERE ULAZI UZ 'LIVE' NASTUP MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA 'To će mi dati još više motivacije da osvojim naslov za Hrvatsku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2018. 17:49

Marko Perković Thompson nastupit će uživo dok Filip Hrgović ulazi u ring, u borbu za WBC internacionalni pojas u teškoj kategoriji 8. rujna u Areni Zagreb.

Zvijezdu teške kategorije u usponu, Hrgovića, u nastupu za prvi veliki naslov čeka do sada najveći ispit, ovaj protiv Amerikanca Amira Masnoura. Za dodatno podizanje atmosfere u dvorani, već pri dolasku prema ringu Hrgović čut će se Thompsonov hit „Geni kameni“.

"Bit će mi velika čast što će Thompson izvoditi 'Geni kameni' dok ulazim u ring. To će mi dati još više motivacije da porazim Masnoura i osvojim WBC internacionalni naslov za Hrvatsku", kaže Hrgović.

"Sretni smo što možemo potvrditi da će Thompson biti dio velike noći boksa u Areni Zagreb 8. rujna. On će zagrijati atmosferu dok se Filip Hrgović bude spremao suočiti s Amirom Masnourom za WBC internacionalni naslov", kaže Nisse Sauerland, promotor tima Saureland.

"Bit će to poseban trenutak za hrvatske ljude kada Thompson ugrije publiku za našeg gladijatora Filipa Hrgovića", kaže Željko Karajica, glavni izvršni direktor 7Sportsa, sportskog odjela ProSiebenSat.1 Group i direktor agencije za evente MMP Event GmbH te dodaje, "Očekujemo uzbudljiv nastup izvan ringa, kao što će biti i onaj u ringu, koji će nam pružiti Filip."

Hrvatska teškaška zvijezda Filip Hrgović suočit će se s Amirom Masnourom za WBA internacionalni pojas 8. rujna u Areni Zagreb. Cijene ulaznica od 110 kuna dostupne su online na www.eventim.hr.

Linker
19. travanj 2024 11:07