screenshot
OVO MU NIJE PRVI SUKOB SA ZAKONOM

KAKAV BIZARAN DAN U ŽIVOTU BIVŠEG SVJETSKOG BOKSAČKOG PRVAKA U rano jutro uhićen zbog krađe 16 limenki piva!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2018. 18:07

Prema nekoliko meksičkih medija, bivši svjetski boksački prvak Orlando Salido je uhićen u srijedu u svom Cuidad Obregonu. Razlog zbog kojeg je “El Siri” završio s lisicama na rukama je krađa!

Vjerovali ili ne, prema pisanju lokalnih medija, Salido je ukrao 16 limenka pive iz obližnjeg supermarketa. Osim što će ovaj incident štetiti njegovom sportskom i ljudskom ugledu, vjerojatno neće dobro proći niti na predstojećim lokalnim izborima s obzirom da se kandidirao u 16. jedinici u svom Cuidad Obregonu, piše Fight Site.

Prema informacijama koje je policija dala medijima, boksač je uhićen oko 7:00 sati ujutro kada je pokušao izaći iz trgovine bez da je platio pozamašnu količinu piva. Problem je u tome i što se pivo ne smije prodavati prije 08:00 sati, pa je od strane trgovca upozoren na tu činjenicu. No, Salido je navodno izignorirao upozorenja te je izašao iz trgovine bez da je pristao platiti alkohol.

Nakon što je pozvana policija, Salido je vrlo brzo lociran i zatvoren. Pušten je na slobodu nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 800 pesosa, što iznosi oko 41 dolar.

Ovo nije prvi sukob Salida sa zakonom posljednjih mjeseci. 31. prosinca prošle godine je uhićen nakon što se fizički sukobio u jednom baru u Sonori. Nije poznato hoće li zbog toga incidenta trpiti neke posljedice.

U borilištu ovog bivšeg svjetskog prvaka nismo vidjeli od prosinca, kada je u Las Vegasu izgubio nokautom od Miguela Romana. Nakon dvoboja, najavio je odlazak u mirovinu, no nešto kasnije je ipak promjenio mišljenje.

Salido se proslavio time što je u drugom profesionalnom meču svladao danas nedodirljivog Vasyla Lomachenka. U dvoboju za titulu svjetskog prvaka Salido je tada slavio odlukom sudaca što je šokiralo borilačku javnost jer je Ukrajinac bio favorit neovisno o tome što mu je to bio tek drugi profi meč u karijeri. Više puta se govorilo o revanšu, no do njega za sada nije došlo.

Meksikanac se sprema za povratak u ring u narednim mjesecima…

Linker
25. travanj 2024 08:38