Aug 26, 2017; Las Vegas, NV, USA; Conor McGregor moves in against Floyd Mayweather Jr. in the first round at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports / USA Today Sports

LOŠA ORGANIZACIJA

KAKVI PROPUSTI NA BOKSAČKOM SPEKTAKLU U LAS VEGASU Dobar dio dvorane zjapio je prazan, a televizijska usluga bila je katastrofalna

AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 27.08.2017. u 10:42

  • Sinoćnji boksački spektakl Mayweathera i McGregora privukao je pažnju cijeloga svijeta, ali organizacija nije bila na pravoj razini, iz dva razloga. Prvi su visoke cijene ulaznice koje su za posljedicu imale polupraznu dvoranu, a drugi je vrlo slab prijenos putem televizijskih kanala.

    Točnije, ulaznice su koštale najmanje 2.500 dolara, a bilo je i onih s višestruko većim iznosima, pa je otprilike 5.000 sjedalica ostalo prazno u dvorani u Las Vegasu. Rijetki su primjeri kada se takvo nešto dogodi na boksačkom meču.

    Televizije se pak nisu proslavile jer se prijenos jedva mogao gledati, negdje je kasnio, padali su kabelski i internetski sustavi... Gledatelji su razočarani, uslijedila je i 'grmljavina' po društvenim mrežama.