Facebook
STIGAO JE KRAJ NAGAĐANJIMA

KONAČNO POZNATA INFORMACIJA NA KOJU JE ČEKAO NAJBOLJI HRVATSKI BOKSAČ! Hrgović protiv opasnog Meksikanca u okršaju neporaženih talenata!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2018. 17:01

Naša najveća boksačka teškaška nada Filip Hrgović će svoj 5. profesionalni meč odraditi 9. lipnja u njemačkom Muenchenu.

Protivnik će mu biti neporaženi meksički udarač Filiberto Tovar. Vijest su na svom službenom Instagram profilu objavili Kalle i Nisse Sauerland koji se brine za karijeru hrvatskog teškaša, javlja Fight Site.

23-godišnji Meksikanac za sada u profesionalnoj karijeri ima 9 pobjeda, od čega je 5 stiglo nokautom. Do sada je sve mečeve odradio u Meksiku, a ako prođeto kroz listu njegovih protivnika, možete vidjeti da se uglavnom borio protiv boksača s pozitivnim “scoreom”. U posljednjem nastupu, u veljači ove godine je odlukom sudaca svladao Christiana Larronda.

Naš Hrgović je u profesionalnu karijeru pod paskom braće Sauerland krenuo u rujnu 2017. godine pobjedom protiv Raphaela Zumbana. U dosadašnja četiri meča je tri puta slavio nokautom, a do konačnog sudačkog gonga je izdržao tek iskusni Sean Turner u posljednjem nastupu (veljača)

Hrgović je na ljestvici teškaša trenutačno 42 boksač svijeta, dok je Tovar 127. Međusobni dvoboj je dogovoren na 10 rundi.

Zanimljivo, “Hrga” je u posljednjoj javnoj objavi na svom Instagramu u subotu napisao:

“I dalje ne znam tko mi je sljedeći protivnik.”

Sada je i to ispravljeno!

Linker
21. travanj 2024 23:11