Ilustracija
 Getty Images
KONAČNO POVRATAK BIVŠEG PRVAKA

'KRALJ CIGANA' SAZNAO PROTIVNIKA U VELIKOJ POVRATNIČKOJ BORBI Bivši prvak kreće u novu boksačku epizodu na vrlo zanimljivoj i sadržajnoj priredbi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2018. 19:17

Poznat je boksač koji će se 9. lipnja suprotstaviti Tysonu Furyu u njegovom povratničkom boksačkom meču. U pitanju je 39-godišnji Albanac, Sefer Seferi.

Fury se vraća na vrlo zanimljivom i sadržajnom eventu, koji se održava u Manchester Areni. Što se tiče protivnika, naravno da se nije očekivalo neko eminentno ime, nakon tolike pauze koliku je Fury imao pa se može reći kako je izbor protivnika zanimljiv i u ovom trenutku realan. Fury nije boksao od studenog 2015. godine, kad je pobijedio Vladimira Klička, a u međuvremenu je imao izuzetno turbulentan život, velikim dijelom daleko od samog boksa, piše Fight Site.

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

Za povratak su mu namijenili Sefera Seferia (23-1, 21 KO), albanskog boksača koji se na BoxRec ljestvici nalazi na 66. mjestu. Jedini poraz doživio je 2016. godine, sudačkom odlukom od Manuela Charra, dok su mu sve ostalo pobjede. Ipak, među protivnicima koje je savladao nema niti jednog eminentnijeg imena svjetskog boksa. Osim toga, većinu svojih mečeva Seferi je odradio u lakoteškoj kategoriji te će gotovo sigurno imati i fizički deficit u odnosu na Furya.

Što se tiče “Gipsy Kinga”, za njega je najvažnije da se vrati i pokaže koliko je vrijeme izvan ringa utjecalo na njega. Organizator mu je također pripremio odličan popis borbi, koji možete vidjeti na plakatu ispod, tako da će publika u Manchesteru sigurno biti zadovoljna onim što će vidjeti.

Linker
26. travanj 2024 05:37