Screenshot / Instagram
SPREMAN ZA OKRŠAJE

MAYWEATHER JE OZBILJNO SHVATIO IZAZOV UFC-OVOG PRVAKA Najbogatiji sportaš današnjice iznio svoj plan: 'Prvo Khabib, pa McGregor'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2018. 10:30

Floyd Mayweather Jr. ozbiljno je shvatio izazov upućen od strane Khabiba Nurmagomedova. Oko toga sada više nema nikakve dvojbe, a čak je i najavio ono što planira učiniti nakon toga. U pitanju je revanš protiv Conora McGregora, piše Fightsite.hr.

Nakon podosta neozbiljne izjave, odnosno izazova koji je Khabib Nurmagomedov poručio Floydu Mayweatheru, najuspješniji boksač u povijesti ne prestaje govoriti o ostvarivanju tog meča. On je već uvjeren kako će do njega doći i čini se da već radi na tome, iako se od Khabiba, nakon videa u kojem ga proziva, nije čulo apsolutno ništa na tu temu. Floyd je zato već smislio da nema nikakvog govora o ničemu drugom osim i boksačkom meču.

“Ukoliko on želi meč, zna se tko je ovdje A strana. On je prozvao mene, dakle on treba doći na moj teren, u moj svijet, igrati po mojim pravilima. Nitko nije u povijesti ovog sporta napravio što sam ja, nitko nije zaradio tolike novce i ja mogu birati kako će se to odviti. Neka CBS, Showtime i MGM Grand pripreme ček, ovaj meč ćemo održati”, izjavio je Floyd prije dva dana novinaru TMZ Sporta.

On automatski ima plan i za meč nakon ovoga s Nurmagomedovom, koji i dalje ne izgleda kao nešto realno i nešto izvedivo.

“McGregor je govorio puno sranja u posljednje vrijeme, tako da niti to nije gotovo. Nakon što Khabib i ja završimo, Conor i ja ćemo ponovno odraditi meč”, rekao je Floyd, kojem čini se nije dosta novaca i koji djeluje kao da se poprilično nabrijao na ovo.

Mi smo i dalje uvjereni da se Khabib Nurmagomedov samo šalio, odnosno da je pokušao parodirati Conorovo ponašanje. No, znate kako to izgleda kada Floyd nanjuši priliku za zaraditi još pokoju stotinu milijuna dolara.

Linker
16. travanj 2024 13:37