Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports /Reuters
REAKCIJA SLAVNOG IRCA

MCGREGOR ODAO PRIZNANJE MAYWEATHERU, ALI SE NALJUTIO NA SUCA 'Ma, pošteno me pobijedio, ali pusti čovjeka da me dovrši'

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 27. kolovoz 2017. 18:12

Iako je pružio dobar otpor favoriziranom Floydu Mayweatheru, Irac Conor McGregor ipak nije uspio iznenaditi u boksačkom spektaklu u Las Vegasu.

Tehničkim nokautom u desetoj rundi Mayweather je slavio, a zanimljivi su bili komentari Irca nakon borbe.

"Ne znam, mislio da sam rane runde odnio bez problema. Morao je promjeniti stil, ali se uspio prilagoditi. Podignuo je gard i počeo ići naprijed. Smiren je. Nije tako brz i snažan, ali bogme je smiren u ringu. Moram mu odati poštovanje, pobijedio je pošteno. Imao je sjajnu karijeru. Što da kažem, je*ote, dobro sam se zabavio. Nadam se da su se i fanovi zabavili", prenosi McGregorove riječi Fightsite.hr.

Aug 26, 2017; Las Vegas, NV, USA; Conor McGregor moves in against Floyd Mayweather Jr. in the first round at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports / USA Today Sports

Ipak, McGregor smatra da je sudac mogao pustiti borbu dalje, umjesto da ju je bespotrebno prekinuo.

"Mislim da je bilo napeto i da je borba prekinuta malo prerano. Ja sam takav kad se umorim. Počnem malo teturati. Ali je*ote, pustite me u kut i ja ću se oporaviti i vratit ću se. I volim kad se udari o pod. Mislim da me sudac trebao pustiti da idem do kraja, ipak je ovdje puno toga u igri. Ali pošteno je pobijedio".

Steve Marcus / REUTERS

"Volio bih da me sudac pustio da padnem. Jebeš sve… Mislio sam da je bilo napeto. Ja počnem malo teturati kad sam umoran, slično kao u drugoj borbi s (Nateom) Diazom. Točno to se i dogodilo, bio sam umoran. I zato mislim da me sudac trebao pustiti. Pusti me da padnem. Pusti čovjeka da me dovrši. To je bio umor, ne šteta. Sasvim sam čist u glavi", dodao je Irac, koji se nakon boksačke avanture definitivno vraća u UFC.

Linker
25. travanj 2024 02:53