Facebook
OZBILJAN PROTIVNIK

NAJVAŽNIJI DANI U PROFESIONALNOJ KARIJERI HRVATSKOG RAZARAČA Hrgović novi teški izazov najavio fotografijama sa sparinga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2017. 15:16

Hrvatski boksački profesionalac Filip Hrgović će sutra (petak, 27. listopad) odraditi svoj drugi profi dvoboj. Hrga će boksati na snažnoj priredbi u njemačkom Schwerinu protiv neporaženog Čeha Pavela Soura.

Hrgović je ususret drugom meču, a nakon nedavnog potpisa za poznatu promotorsku kuću “Sauerland Boxing”, dvoboj najavio na društvenim mrežama objavivši dvije fotografije s posljednjih sparinga.

“Moj sljedeći protivnik je Pavel Sour, a borba je na rasporedu u petak, 27. listopada u Schwerinu”, kratko je napisao Hrgović.

35-godišnji Sour je visok 197 centimetara te za sada u karijeri ima šest mečeva i šest pobjeda, piše Fight Site. Osim protiv Hrgovića, Sour već sada ima zakazan i naredni meč protiv Vaclava Pejsara u prosincu ove godine.

Hrgović je već nakon jedne profesionalne pobjede protiv Raphaela Zumbana Lovea skočio na 224. mjesto svjetske rang ljestvice najboljih boksača na Boxrecu.

Linker
18. travanj 2024 21:17