Getty Images
'IZMIŠLJENA VIJEST'

NIŠTA OD SENZACIONALNOG POVRATKA Vladimir Kličko demantirao glasine koje su odjeknule u borilačkom svijetu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2019. 15:35

Vladimir Kličko potvrdio je kako su vijesti o njegovom povratku zapravo samo novinarske izmišljotine te da se neće u travnju boriti protiv Dilliana Whytea na Wembleyu, piše Fightsite.hr.

Prava sportska bomba kružila je posljednjih dana Velikom Britanijom, a krenula je s BBC radija. Tamo je njihov boksački novinar iznio vijest da se priprema veliki preokret oko planova Anthonya Joshue. Prema istima se trostruki teškaški prvak sprema za Ameriku, što bi značilo da neće nastupiti 13. travnja na Wembley stadionu, koji već ima rezerviran. Taj dio možda je i istinit, nitko ga još nije demantirao.

No, zato je Vladimir Kličko osobno demantirao nastavak istih glasina. Prema njima se on trebao vratiti profesionalnom boksu te bi tog datuma nastupio na Wembleyu, a u ringu preko puta sebe bi imao Dilliana Whytea. Čak je i sam Whyte reagirao na tu vijest tako da je počeo govoriti o slabostima Ukrajinca, s kojim je nekada i sparirao. Ipak, čini se da je sve samo jedna novinarska “patka”. A takve su u Britaniji zapravo vrlo česte, no rijetko koja uspije u startu napraviti nešto ovako.

Kličko je zapravo bio kontaktiran od strane nekih medija, da bi dao samo jednu kratku izjavu, koja je dovoljno značila unatoč tome što ju čine samo dvije riječi. “Izmišljena vijest”, rekao je Vladimir. On se inače umirovio u travnju 2017. godine, nakon poraza od Joshue te nije izražavao ozbiljne ambicije o povratku, iako je konstantno u treningu.

Nadamo se kako ćemo uskoro doznati ima li kakve istine oko Joshuinog odlaska u Ameriku, gdje se prema istim informacijama treba boriti protiv Jarrella Millera.

Linker
15. travanj 2024 23:21