Steve Marcus / REUTERS
BILO JE GREŠAKA

'SAMO DA ODRADITE 12 RUNDI NA TRENINGU BIO JE VELIKI IZAZOV' McGregor izdao priopćenje i priznao pravu istinu o 'meču stoljeća'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2017. 15:11

Conor McGregor izdao je prvu službenu izjavu povodom poraza od Floyda Mayweathera prošlog vikenda. On se svojim fanovima obratio preko službenog Instagrama poduljom izjavom u kojoj opisuje svoje dojmove iz mega meča koji je prodan u više od 6 milijuna PPV prijenosa.

“Tek sada sam sredio dojmove ovih nekoliko ludih dana iza mene. Hvala svim fanovima koji su prije svega podupirali ovu borbu i čitav event. Bez vaše potpore mi borci smo ništa, stoga vam hvala!! Hvala mojim trenerima, mom timu i mojim sparing partnerima.

Imao sam nevjerojatan tim iza sebe, a odradili smo sjajan i vrlo ugodan trening kamp. Iskreno vjerujem da smo uz male promjene mogli stvoriti motor koji bi svih 12 rundi izdržao pod pritiskom i onda bi i napravili bolji rezultat.

Samo da odradite 12 rundi na treningu je bio veliki izazov. Krenuli smo polako te smo malo po malo išli prema gore pokušavajući to izvesti bez stresa. S obzirom da smo imali samo 10 tjedana, to smo morali napraviti na taj način.

Da smo odmah krenuli s 12 rundi, naišao bih na zid i možda se moglo dogoditi da uopće ne možemo biti spremni za meč. Da je bilo više vremenea, vjerujem da bi svih 12 rundi odradio bez problema čak i pod pritiskom te bih na taj način mogao izdržati meč do kraja. Osjećam da smo svaki put donijeli ispravnu odluku u svakom trenutku i kod svakog izazova.

Ovih 30 minuta je najdulje što sam se ikada borio u karijeri, neovisno o tome radi li se o ringu ili kavezu. Ranije je rekord bio 25 minuta. Sretan sam zbog iskustva i sretan sam zbog svih ovih lekcija koje sam dobio i koje ću sada upotrijebiti da sljedeći pripremni kamp bude bolji. Svaki dan je neka nova lekcija.

Čestitke Floydu na vrlo dobro boksanom meču. On je iznimno iskusan i vrlo metodičan u svom radu. Želim mu sve najbolje u mirovini. Strašan je boksač. Njegovo iskustvo, strpljenje i izdržljivost su mu donijeli pobjedu u ovom meču. Uvijek sam mu govorio da nije borac, da je on boksač. No, s obzirom da smo dijelili ring, mogu reći da je sigurno i solidan borac. Ima sjajne alate koje bi mogao iskoristiti i u slobodnoj borbi. Svima koji su sudjelovali u organizaciji i svima koji su uživali u meču, želim da popiju jedan dobar whiskey. Hvala vam svima, a sada se okrećem sljedećem meču", stoji u priopćenju.

Linker
26. travanj 2024 15:32