LONDON, ENGLAND - MARCH 04: David Haye falls through the ropes during his Heavyweight contest against Tony Bellew at The O2 Arena on March 4, 2017 in London, England. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)
Dan Mullan/Getty Images

TEŠKI TRENUCI

ŠOK ZA BIVŠEG SVJETSKOG PRVAKA Nakon izbacivanja iz ringa završio na operaciji i saznao jako tužnu vijest, u pitanju i nastavak karijere...

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.03.2017. u 12:12

 • Nakon poraza od Tonyja Bellewa u O2 Areni u Londonu David Haye (36) završio je na operacijskom stolu zbog ozljede zadobivene nakon borbe.

  U šestoj rundi bivši svjetski teškaški prvak započeo je šepati zbog problema s Ahilovom tetivom, a nakon toga se više nije uspio oporaviti i Bellew je na kraju slavio doslovno izbacivši 'jednonogog' Hayea iz ringa, nakon čega su iz njegovog kuta bacili ručnik u ring.

  Engleski mediji navode kako je Haye završio na operaciji zbog potrgane Ahilove tetive, a neki čak navode kako mu zbog toga prijeti i kraj boksačke karijere.

  Nakon borbe je Haye izrazio želju za revanšem protiv Bellewa, ali od operacije Ahilove tetive oporavljat će se barem šest mjeseci, a onda slijedi dugotrajni proces rehabilitacije, pa treninga koji bi mogao trajati jednako dugo.