'VJERUJETE LI U MENE?'

SVI SE SMIJU LUDOJ KHABIBOVOJ IDEJI, ALI ON SE OZBILJNO PRIPREMA ZA NOVI MEČ GODINE 'Želimo da se meč protiv Mayweathera održi u Moskvi!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2018. 20:19

Čini se kako se UFC prvak Khabib Nurmagomedov ne šali kada kaže da će odraditi boksački meč protiv slavnog Floyda Mayweathera i tako poći stopama svog rivala Conora McGregora.

Njegovo izazivanje “Moneyja” je izazvalo podsmijeh u borilačkoj, a posebno boksačkoj zajednici, i nitko nije mislio da je Nurmagomedov zaista i ozbiljan glede potencijalnog boksačkog izleta.

Ipak, posljednje fotografije objavljene na njegovom službenom Instagramu kažu da tomu ipak nije tako. “Orao” se ovih dana sastao s glavnim tajnikom Ruskog boksačkog saveza Umarom Kremlevim kako bi razgovarao o meču protiv Floyda Mayweathera.

“Sastanak s glavnim tajnikom Ruskog boksačkog saveza Umarom Kremlevim je održan danas. Raspravljali smo o meču protiv Floyda Mayweathera. Želimo da se dvoboj održi u Moskvi u legendarnoj Luzhniki areni. Sigurni su da će sakupiti minimalno 100 tisuća gledatelja i da će postaviti rekord u prodaji PPV-a”, stoji u Khabibovom obraćanju fanovima te se dodaje:

“I ono što je najbitnije…moj otac će mi biti u kutu. Viza za Moskvu mu nije potrebna.”

Na kraju obraćanja uz koje je priložio fotografiju s Kremlevim je upitao svoje fanove:

View this post on Instagram

Сегодня состоялась встреча с генеральным секретарём Федерации бокса России @umar_kremlev Обсудили бой с Мэйвезером. Хотим, чтобы бой прошёл в Москве на легендарной арене Лужники.Уверены,что соберём 100 тыс зрителей,а также установим мировой рекорд по продаже платных трансляций. А,самое важное,в углу будет мой Отец, в Москву виза ведь не нужна. А так вопрос к моим болельщикам: вы в меня верите? Или тоже считаете, что он меня вырубит по боксу? #толькоВперёд #победатолькоотВсевышнего

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

“I još jedno pitanje za moje fanove: Vjerujete li u mene? Ili također smatrate da će me nokautirati u boksu?.”

I slavni boksač je potvrdio zainteresiranost za meč protiv Nurmagomedova. Dapače, potvrdio je da će u njemu zaraditi ponovno deveteroznamenkastu cifru. Čini se kako su pregovori već sada odmakli. Hoće li netko nešto pitati UFC i Danu Whitea? Čini se da neće.

Linker
25. travanj 2024 04:04