CROPIX
OPASNO SE PRIBLIŽIO ELITI

TEŠKAŠKI PRVACI, ČUVAJTE SE! HRGOVIĆ NAKON SPEKTAKULARNOG TRIJUMFA DOŽIVIO VELIK SKOK NA PORETKU NAJBOLJIH 'El Animal je u lovu i vrlo je gladan!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. rujan 2018. 18:10

Nakon samo šest profesionalnih mečeva hrvatski teškaš Filip Hrgović je već 18. na ljestvici najboljih boksača svijeta teške kategorije na uglednom BoxRecu.

“Hrga” je slavljem protiv Amira Mansoura u zagrebačkoj Areni osvojio WBC-ov interkontinentalni pojas prvaka što mu je donijelo skok od čak 15 mjesta na toj tablici.

Iza Hrgovića su tako preko noći završili Hughie Fury i Andy Ruiz, a samo par mjesta boksača iz Dubrave dijele od Tomasza Adameka, Marca Hucka, Derecka Chisore ili Josepha Parkera – sve odreda već uglednih imena sa svjetskog boksačkog vrha, piše Fight Site.

Taj ogroman skok, ali i uvjerljiva predstava u Zagrebu, ohrabrili su Hrgovićeve promotore braću Sauerland. Ako su do sada i sumnjali u svoju investiciju, sada više ne dvoje – Filip Hrgović je budući svjetski prvak!

To svoje predviđanje su jasno iskazali na društvenim mrežama gdje prijete konkurenciji na samom vrhu i tvrde – “Životinja stiže po vas…”

“Svjetski prvaci u teškoj kategoriji morate biti svjesni da je ‘Životinja’ (El Animal) u lovu i da je vrlo gladna!”, stoji u poruci koju su braća Sauerland objavila na službenom Instagramu.

Dan kasnije, kada su postali svjesni velikog skoka Hrgovića na BoxRecovoj tablici najboljih, dodali su novu objavu…

“Nakon samo šest mečeva Filip Hrgović je broj 18 na BoxRecu. Teškaški prvaci, Životinja stiže po vas. On je budući prvak!”, stoji u novoj objavi na Istagramu.

Nisse i Kalle Sauerland su, baš kao i njihov otac Wilfried, oduševljeni poslom koji je zagrebački boksač odradio od kada se pridružio njihovom timu. Ubilježio je svih šest profesionalnih pobjeda, od čega pet nokautom, pobijedio je u meču za WBC-ov pojas i došao u TOP 20 svjetskog boksa. Za sada se ova investicija itekako isplaćuje!

Linker
20. travanj 2024 02:12