Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

NAJAVA NOVE BORBE

U IŠČEKIVANJE NAJVAŽNIJE VIJESTI O NOVOM PROTIVNIKU Filip Hrgović ipak u Ciboninoj dvorani: 'Pregovara se Duhaupasom, ali tu je nešto malo zapelo'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 29.10.2018. u 11:27

 • BOKS Još uvijek nema potvrde tko će biti suparnik u borbi 8. prosinca

  Filip Hrgović će po svemu sudeći 7. profesionalnu boksačku borbu imati u Zagrebu, ali ne u Areni već u Ciboninoj dvorani ili KC Dražen Petrović. Iako su za ovaj dio nadležni Hrgovićevi menadžeri, sam boksač nam je to povjerio tijekom jučerašnjeg kontakta iz Miamija u kojem se trenutačno nalazi.

  - Dolazim u Zagreb tjedan dana prije borbe, 1. prosinca. Dakle, borba će biti 8. prosinca, ali koliko sam upućen mislim da će se raditi o Ciboninoj dvorani - s Floride će za SN Filip Hrgović.

  Ovo se poklapa s našom prijašnjom tvrdnjom temeljenoj na činjenici da je Arena Zagreb od 7. do 9. prosinca već zauzeta nastupom ili priredbom Cirque du Soleil.

  - Što se suparnika tiče, još uvijek nemam potvrdu. Pregovara se istina s Johannom Duhaupasom, ali tu je nešto malo zapelo, kako doznajem. Pregovori su još uvijek u tijeku, a uostalom taj dio i nije moja briga. Na meni je samo dobro se pripremiti. U tom pogledu zasad ide sve u najboljem redu - kratko će iz SAD naš najbolji profesionalni boksač. (dba)

  Iz drugih medija