DUGO GA NIJE BILO

VIDEO: KAKAV JE TO SPEKTAKULARAN POVRATAK BIO Bivši svjetski prvak se vratio u ring i odmah riješio dilemu: 'Tyson je bolji i od Joshue i od Wildera!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2018. 00:31

Kakav je to spektakularan povratak bio! Bivši svjetski boksački prvak Amir Khan se proteklog vikenda vratio nakon dužeg izbivanja iz ringa. Na eventu u Liverpoolu je već u prvoj rundi nokautirao Phila Lo Greca, piše Fight Site.

S obzirom na impresivan povratak, Khanu se sada otvaraju mnoga vrata i mnogi potencijalni veliki “match-upovi”. Već danas se zna da će sljedeći put nastupiti već 9. lipnja u Manchester Areni, a protivnik bi se trebao saznati u idućim danima.

Zadovoljan zbog uspješnog povratka u ringu, Khan je komentirao i neka druga aktualna zbivanja na boksačkoj sceni. Upitan koga vidi kao trenutačnog kralja teške kategorije, Khan je odgovorio da vjeruje kako je to Tyson Fury – bivši svjetski prvak koji je najavio skorašnji povratak.

Iako je impresioniran i Wilderom i Joshuom, kao i rezultatima koje postižu u posljednje vrijeme, smatra da se ova dva svjetska prvaka trebaju tek dokazati na teškim ispitima. Fury je to već učinio…

“Kralj cigana je jedan od onih tipova koji se ničega ne boje, a nemaju niti dlake na jeziku. Reći će najsmješnije stvari na press konferencijama, a ja ga smatram sjajnim boksačem. Mislim da je on jedan od najboljih teškaša trenutačno u svijetu”, izjavio je Khan.

Uspoređujući Furyja s Wilderom i Joshuom, Khan je izjavio:

“Wilder je strašan udarač. Ukoliko te pogodi, vjerojatno će te nokautirati. Ali ne vjerujem da je u ovom trenutku zapravo testiran. Joshua je također vrlo dobar boksač, ali se radi o još jednom sportašu koji također nije testiran na pravi način. Ako govorimo o ovoj trojici teškaša, smatram da je Fury najbolji među njima.”

Linker
24. travanj 2024 16:44