Supruga LeBrona Jamesa Savanah Brinson, Mayweather i McGregor i LeBron James
 Mark J. Rabilas / Reuters
NE MOŽE VIŠE ŠUTJETI

VIDEO: NAJBOGATIJI SPORTAŠ SVIJETA PRIZNAO KAKO JE PREVARIO CIJELI SVIJET U MEČU STOLJEĆA 'Svima ću vam reći istinu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2017. 18:48

Kako odmiče vrijeme od boksačkog mega meča između Floyda Mayweathera i Conora McGregora, tako slavni boksač sve češće u medijima kroz redove pokušava podcijeniti izvedbu svog protivnika i stvoriti dojam gotovo da je tijekom meča puštao irskoj zvijezdi, piše Fightsite.

Nakon što je prije nekoliko tjedana u jednom intervjuu izjavio da gotovo da i nije trenirao za meč protiv McGregora, sada je u izjavi za “Fighthype” rekao kako je u meču puštao Ircu kako bi čitava stvari izgledala bolje.

“Svi su protestirali zbog Mayweather vs. McGregor meča? Zar ne? Ali ja ću vam reći istinu, ja ću vam svima reći istinu. Znate da sam puštao McGregoru. Znate da sam htio da to izgleda dobro zbog svih vas…”, priznaje Mayweather u videu.

Nakon meča u kojem je tehničkim nokautom svladao UFC prvaka u desetoj rundi, mnogi analitičari su smatrali da se Mayweather nije dovoljno trudio, posebno u prvim rundama koje su mnogi bodovali za MMA borca. Kako je meč odmicao, tako je bivši svjetski prvak podizao tempo da bi na koncu slavio u desetoj rundi prekidom. Najprije je tvrdio da se radilo o smišljenoj taktici kako bi izmorio borca koji nikada do sada nije bio boksač. A sada tvrdi da je puštao McGregoru kako bi meč izgledao bolje.

Posljednjih tjedana slavni boksač ponovno mami javnost videima na kojima je u punom treningu. Nekoliko insajdera je potvrdilo da nije isključen niti povratak u ring i revanš protiv McGregora, a upravo bi ovakav “trash talk” mogao biti uvod u tako nešto.

Podsjećamo kako McGregor još uvijek nije dogovorio uvjete povratka u Octagon. Iako se trebao boriti do kraja 2017. sada je jasno da se to neće dogoditi. Prema posljednjim procjenama njegovog trenera Johna Kavanagha, Irac bi se u kavez trebao vratiti do polovice iduće godine. No, s njim se nikada ne zna…

Linker
25. travanj 2024 17:44