Screenshot: YouTube
TRENUCI ZA PAMĆENJE

VIDEO: OVAKO JE UDARAO 'IRON MIKE' Pogledajte možda i najbolju kompilaciju legendarnog Mikea Tysona na internetu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2018. 23:31

Pred vama je video posvećen Mike Tysonu koji je toliko dobar i uzbudljiv da bi jednostavno bilo nepošteno da ga nismo podijelili s našim čitateljima.

Mike Tyson je po mnogima najtalentiraniji teškaš koji je ikada boksao. Po mnogima je neupitno najbolji, unatoč tome što to nije uspio zadržati kroz cijelu karijeru. Neki ga takvim ne priznaju i smatraju da nikada nije bio vrijedan samog vrha.

No, ono što se slažu apsolutno svi je da je Mike Tyson bio boksač koji je sve ljubitelje “slatke znanosti” stavljao pred ekran, piše Fight Site.

I svi se slažu da u teškoj kategoriji vjerojatno nikada nije bilo uzbudljivijeg boksača, neovisno o tome bilo to vrijeme kada je doslovno prolazio kroz svoje protivnike ili vrijeme kako je njegova forma ipak pala te kada su uslijedili i oni poznati porazi. Mike Tyson uvijek je bio magnet i to ne samo u ringu.

Upravo jedan od onih kojih cijene ovog boksača je autor videa koji se nalazi ispod teksta i kroz koji je jako dobro pregledan njegov život. Od početka i rada s legendarnim Cusom D’Amatom, preko snimaka s treninga sve do udaraca koji su završavali njegove najpoznatije mečeve i donosili njegove najveće pobjede.

Ne treba previše duljiti kada donosimo jedan ovakav video, potrebno je samo gledati i uživati.

Linker
26. travanj 2024 04:56