Screenshot: Youtube
FANOVI DOBILI PO ŠTO SU DOŠLI

VIDEO: PRAVI KAOS U LOS ANGELESU Zamalo je došlo do tučnjave, padali stolovi i promotori, presica prekinuta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2018. 18:42

Tyson Fury i Deontay Wilder odradili su posljednju od tri pressica planirane na promotivnoj turneji, a za Los Angeles, grad gdje će 1. prosinca ući u ring, ostavili su zapravo onaj pravi show. Osim verbalne akcije, fanovi su vidjeli i kaos kakvom se zapravo svi, nećemo si lagati, u ovakvim situacijama nadaju, piše Fightsite.hr.

Što se tiče prepucavanja boraca, nije se to previše razlikovalo od prve dvije press konferencije i dobro je što je turneja dogovorena samo s tri postaje. Apsolutno dovoljno da sve kulminira na ovoj posljednjoj i da fanovi dobiju spomenuti kaos, po koju su zapravo i došli.

Da nije tako, ne bi se tolerirala situacija u kojoj Fury i Wilder jedan drugom prilaze izuzetno blizu, svatko sa svojim mikrofonom. Ovaj meč je potrebno prodati iz onog stalnog razloga, radi što bolje zarade, no i kao kontru Eddieu Hearnu i timu oko Anthonya Joshue, kojima nikako nije u interesu da ovaj meč nadmaši popularnost njihovog pulena. Kako je ova promotivna turneja izgledala, to više nije nerealna opcija.

Za kraj je došlo do onoga što je dan ranije u New Yorku u posljednji trenutak zaustavljeno. Fury i Wilder došli su do blagog fizičkog obračuna, koji je na kraju postao veliko naguravanje na pozornici. To se brzo smirilo i činilo se kako je gotovo, no onda se iza leđa službenih komentatora počeo odvijati još veći kaos. Sve je na kraju rezultiralo rušenje stola, a preko njega je onda pao i jedan od glavna dva promotora ovog meča, Furyev menadžer Frank Warren.

U svakom slučaju, ljubitelji teškaškog boksa su možda i prvi put nakon više godina dobili pravi show, koji na neki način podsjeća na spomenuto zlatno doba teške kategorije, kada su upravo veliki momci bili ono što je fanove najviše privlačilo pred ekran. I takvi fanovi će biti i više nego sretni zbog ovoga, posebno ako momci u ringu pruže ono što su kroz ova tri sučeljavanja obećali.

Linker
26. travanj 2024 03:21