Screenshot: Youtube

U RINGU NAKON DVIJE I POL GODINE

VIDEO: TYSON FURY NAPRAVIO ŠOU NA VAGANJU Bivši prvak trideset je kila teži od svog suparnika u povratničkoj borbi

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.06.2018. u 15:24

 • Tyson Fury danas će se u svom Manchesteru vratiti u ring nakon dvije i pol godine, u meču protiv Sefera Seferija iz Albanije.

  Jučer je održano vaganja na kojem je Fury bio čak 30 kilograma teži od svog protivnika, a na kraju je ponudio i pravi show za publiku, piše Fightsite.hr.

  Furyu je vaga pokazala 125 kilograma, što je 13 kilograma više nego što je imao za svoj posljednji meč, u kojem je savladao Vladimira Klička. Ipak, moramo uzeti u obzir kako je sam njegov povratak boksu bio neizvjestan, budući da je još početkom ove godine bio u jako lošem stanju, a sam je otkrio kako mu je vaga pokazivala oko 160 kilograma. Ovo što je već do sada napravio je impresivno, a moramo priznati da na vagi uopće nije izgledao ni blizu nekom lošijem stanju.

   

  U odličnoj spremi došao je njegov deset godina stariji te čak 26 centimetara niži protivnik. Na kraju se tome mora pridodati i čak 30 kilograma lakši, budući da je Seferiju vaga pokazala 95 kilograma, ali to ne treba čuditi, budući da Albanac gotovo cijelu karijeru nastupa u lakoteškoj kategoriji. I mora se priznati da mu karijera izgleda vrlo dobro, budući da mu je profesionalni skor 23-1, uz 21 nokaut. Ipak, ne moramo sakrivati činjenicu kako je Fury u ovom meču veliki favorit i sve osim njegove pobjede za povratak bilo bi veliko iznenađenje.

  Na vaganju, koja je održano na otvorenom, bila je sjajna i vrlo opuštena atmosfera. Fury je pozdravljen uz ovacije, na licu mu se vidjela sreća i zadovoljstvo što se napokon vraća, a show je ponuđen tijekom sučeljavanja. Nakon nekoliko šaljivih grimasa ili pokušaja da Fury izgleda još veće, on je Seferija odlučio uzeti u naručje i podići. To je naravno uzrokovalo smijeh svih prisutnih, a boksači su se na kraju srdačno pozdravili.

  Iz drugih medija