Screenshot
VAGANJE UOČI BORBE

VIDEO: TYSON FURY U NOVOM, JOŠ LAKŠEM IZDANJU Pogledajte kaKo izgleda bivši prvak uoči nove borbe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2018. 16:25

Tyson Fury odradit će večeras svoj novi meč, a u Belfastu ga čeka sudar s Francescom Pianentom. Jučerašnje vaganje pokazalo je kako “Kralj Cigana” i dalje nastavlja napredovati prema svojoj savršenoj težini, na koju će trebati doći prije zahtjevnijih mečeva, piše Fight Site.

Fury je na vagi bio na 117 kilograma, što je osam kilograma manje nego za meč protiv Sefera Seferija, ali po samom njegovom izgledu vidi se prostor za skinuti još određeni broj kilograma. Spominje se da bi mu savršena kilaža za teže ispite bila između 108 i 112 kilograma. Upravo 112 imao je u svom do sada najvećem meču, onom u kojem je savladao Vladimira Klička.

Francesco Pianeta došao je na vagu vidno spreman, sa 113.5 kilograma, no svi su svjesni da mu to ne bi trebalo puno značiti ukoliko Fury odradi meč kakav zna i može. Protiv Seferija je pokazao kako je spreman vratiti se, ali već u ovom meču morala bi se vidjeti drugačija slika, posebno ako već do kraja ove godine namjerava boksati protiv Deontaya Wildera.

Wilder je također bio prisutan na vaganju, kao što će biti i večeras na meču te se može očekivati njegov ulazak u ring, ukoliko sve bude prema očekivanjima i Fury dođe do pobjede. Uostalom, sam je već izjavio da cijeni Pianetu, no da smatra da nema što radi u svjetskom vrhu ukoliko njega ne uspije pobijediti.

Linker
26. travanj 2024 06:13